Σπιτική λεμονάδα με πεπόνι και μαστίχα

Λιγότερο από 30’
4 μερ
Εύκολη

Υλικά

120 ml χυμός λεμονιού
500 γρ. πεπόνι ή αχλάδι ανάλογα την εποχή
4 σταγόνες μαστίχα καλά κοπανισμένη με τη ζάχαρη
120 γρ. ζάχαρη
28 παγάκια

Εκτέλεση

Πολτοποιούμε στο μπλέντερ το πεπόνι ή το αχλάδι. Προσθέτουμε το χυμό, την μαστίχα και τα παγάκια, χτυπάμε για 2 λεπτά και σερβίρουμε.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.