Menu
Generic filters
Exact matches only

Frozen cocktail με φρούτα, τσίλι και λάιμ (non alcohol)

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 2 μερίδες
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 2 κ.σ. χυμό ανανά
  • 2 κ.σ. κρέμα καρύδας
  • 1 κ.σ. κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • 1/2 φρέσκο τσίλι
  • 1 φλ. πάγο
  • 3 κ.σ. φράουλες (ή κεράσια χωρίς κουκούτσι) πολτοποιημένες σε πουρέ
  • 3 κ.σ. χυμό λάιμ
  • 1/2 κ.σ. μέλι
  • φράουλες ή κεράσια χωρίς κουκούτσι

Εκτέλεση

  • Χτυπάμε στο μπλέντερ τον χυμό ανανά, την κρέμα καρύδας, την κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, το φρέσκο τσίλι και 1/2 φλ. πάγο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ποτήρι highball για cocktail.
  • Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες ή τα κεράσια, τον χυμό λάιμ, το μέλι και ακόμη 1/2 φλ. πάγο. Τα πολτοποιούμε και τα μεταφέρουμε στο ποτήρι highball προσεκτικά, με αργές κινήσεις, χρησιμοποιώντας την ανάποδη ενός κουταλιού, για να ρέει ήπια το μείγμα πάνω από το μείγμα του ανανά και να δημιουργηθούν δύο στρώσεις. Γαρνίρουμε με φράουλες ή άλλο φρούτο και σερβίρουμε.
Bookmarks