Frozen cocktail με φρούτα, τσίλι και λάιμ (non alcohol)
Υλικά
Εκτέλεση
- Χτυπάμε στο μπλέντερ τον χυμό ανανά, την κρέμα καρύδας, την κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά, το φρέσκο τσίλι και 1/2 φλ. πάγο μέχρι να ομογενοποιηθούν. Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα ποτήρι highball για cocktail.
- Βάζουμε στο μπλέντερ τις φράουλες ή τα κεράσια, τον χυμό λάιμ, το μέλι και ακόμη 1/2 φλ. πάγο. Τα πολτοποιούμε και τα μεταφέρουμε στο ποτήρι highball προσεκτικά, με αργές κινήσεις, χρησιμοποιώντας την ανάποδη ενός κουταλιού, για να ρέει ήπια το μείγμα πάνω από το μείγμα του ανανά και να δημιουργηθούν δύο στρώσεις. Γαρνίρουμε με φράουλες ή άλλο φρούτο και σερβίρουμε.