Menu
Generic filters
Exact matches only

«Σκελετός» λαχανικών με vegan dip

Preparation Λιγότερο από 30’
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • φύλλα μαρουλιού (για μαλλιά)
  • ελιές σε φέτες (για μάτια)
  • 5 κ.σ. vegan dip (π.χ. χούμους) σε ένα μικρό μπολ (για κεφάλι)
  • σέλερι, σε μπαστουνάκια (για βραχίονες και μηρούς)
  • baby καρότα (για κνήμη)
  • πιπεριά κόκκινη, κατά μήκος σε μπαστουνάκια (για πλευρά)
  • μανιτάρια λευκά, σε φετάκια (για λεκάνη)
  • ντοματίνια, στη μέση (για πέλματα)
  • κουνουπίδι και μπρόκολο σε μπουκετάκια (για γόνατα, αγκώνες)
  • αγγούρι, σε φέτες (για ραχοκοκαλιά)
Μαρούλι Συσκευασμένο Ελληνικό
Ελιές Καλαμών 200g
Hummus Με Πιπεριά Φλωρίνης 250 gr
Σέλερυ Ελληνικό Συσκευασμένο
Καρότα Μίνι 200g
Πιπεριές Κόκκινες Συσκευασμένες Ελληνικές
Μανιτάρια Λευκά Agaricus Εισαγωγής 250 gr
Τοματίνια Εισαγωγής 250g
Κουνουπίδι Συσκευασμένο Εισαγωγής
Αγγουράκια Τύπου Κνωσσού Βιολογικής Γεωργίας Ελληνικά
Next

Εκτέλεση

  • Τακτοποιούμε τα λαχανικά σε μια πιατέλα σε σχήμα σκελετού, τοποθετώντας το μπολ με το dip για κεφάλι και 2 φετάκια μαύρες ελιές μέσα, για μάτια και χτίζοντας με τα υπόλοιπα υλικά και αρκετή έμπνευση έναν σκελετό λαχανικών.
Bookmarks