«Σκελετός» λαχανικών με vegan dip
Preparation
Λιγότερο από 30’
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- φύλλα μαρουλιού (για μαλλιά)
- ελιές σε φέτες (για μάτια)
- 5 κ.σ. vegan dip (π.χ. χούμους) σε ένα μικρό μπολ (για κεφάλι)
- σέλερι, σε μπαστουνάκια (για βραχίονες και μηρούς)
- baby καρότα (για κνήμη)
- πιπεριά κόκκινη, κατά μήκος σε μπαστουνάκια (για πλευρά)
- μανιτάρια λευκά, σε φετάκια (για λεκάνη)
- ντοματίνια, στη μέση (για πέλματα)
- κουνουπίδι και μπρόκολο σε μπουκετάκια (για γόνατα, αγκώνες)
- αγγούρι, σε φέτες (για ραχοκοκαλιά)
Εκτέλεση
- Τακτοποιούμε τα λαχανικά σε μια πιατέλα σε σχήμα σκελετού, τοποθετώντας το μπολ με το dip για κεφάλι και 2 φετάκια μαύρες ελιές μέσα, για μάτια και χτίζοντας με τα υπόλοιπα υλικά και αρκετή έμπνευση έναν σκελετό λαχανικών.