Υλικά

φύλλα μαρουλιού (για μαλλιά)
ελιές σε φέτες (για μάτια)
5 κ.σ. vegan dip (π.χ. χούμους) σε ένα μικρό μπολ (για κεφάλι)
σέλερι, σε μπαστουνάκια (για βραχίονες και μηρούς)
baby καρότα (για κνήμη)
πιπεριά κόκκινη, κατά μήκος σε μπαστουνάκια (για πλευρά)
μανιτάρια λευκά, σε φετάκια (για λεκάνη)
ντοματίνια, στη μέση (για πέλματα)
κουνουπίδι και μπρόκολο σε μπουκετάκια (για γόνατα, αγκώνες)
αγγούρι, σε φέτες (για ραχοκοκαλιά)

Εκτέλεση

  • Τακτοποιούμε τα λαχανικά σε μια πιατέλα σε σχήμα σκελετού, τοποθετώντας το μπολ με το dip για κεφάλι και 2 φετάκια μαύρες ελιές μέσα, για μάτια και χτίζοντας με τα υπόλοιπα υλικά και αρκετή έμπνευση έναν σκελετό λαχανικών.
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ