Σαλάτα µε baby σπανάκι, καπνιστό σολοµό και ντρέσινγκ λεµονιού
Υλικά
3 κ. σ. έ. π. ελαιόλαδο
2 κ. σ. χυμό λεμονιού
2 κ. σ. άνηθο ψιλοκομμένο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
200 g. baby σπανάκι πλυμένο και στεγνωμένο
170 g. καπνιστό σολομό κομμένο σε λεπτές λωρίδες 1 εκ.
1 αγγούρι καθαρισμένο και κομμένο σε λεπτές φλοίδες
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Εκτέλεση
• Σε μπολ αναμειγνύουμε το ελαιόλαδο με τον χυμό λεμονιού, τον άνηθο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
• Προσθέτουμε το σπανάκι, τον σολομό, τις φλοίδες αγγουριού και τα φρέσκα κρεμμυδάκια. Ανακατεύουμε απαλά.
• Μεταφέρουμε σε σαλατιέρα και σερβίρουμε αμέσως.