Ρώσικη σαλάτα με αβγά, αρωματικά και τραγανό προσούτο

Λιγότερο από 30’
Εύκολη

Υλικά

8 κόκκινα αβγά βρασμένα κομμένο σε κυβάκια
120 γρ. μαγιονέζα
50 γρ. μουστάρδα
40 ml ελαιόλαδο
20 ml λεμόνι
1 κ. γ. ξύσμα λεμονιού
0.5 κ. γ. ρίγανη
1 κ. σ. κόλιανδρος ξερός
5 φέτες προσούτο

Εκτέλεση

Σε μπολ ανακατεύουμε τη μαγιονέζα με τη μουστάρδα, το ελαιόλαδο, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού, τη ρίγανη και τον κόλιανδρο. Ψήνουμε το προσούτο στους 170° C για 10 λεπτά και μετά το θρυμματίζουμε. Ρίχνουμε στο μείγμα της σάλτσας τα αβγά και το προσούτο και ανακατεύουμε απαλά.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.