Raspberries nice cream με ροδόνερο και κάρδαμο (vegan, no sugar & gluten free)

Περισσότερο από 60’
2 μερίδες
Εύκολη

Υλικά

4 μεγάλες μπανάνες, καθαρισμένες, κομμένες σε κύβους και παγωμένες
1 φλ. κατεψυγμένα σμέουρα
2 κ.σ. ροδόνερο
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1/8 κ.γ. καρδάμωμο, τριμμένο

Εκτέλεση

  • Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέτουμε όλα τα υλικά και μπλεντάρουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο, σαν μαλακός πάγος.
  • Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε, αν χρειαστεί, τις ποσότητες του σιροπιού σφενδάμου και του ροδόνερου, ανάλογα με τα γούστα μας.
  • Σερβίρουμε αμέσως ή αποθηκεύουμε σε επανασφραγιζόμενο δοχείο στην κατάψυξη (για 2-3 ώρες ή όλο το βράδυ) για να σφίξει περισσότερο. Σερβίρουμε προαιρετικά με cacao nibs, φρέσκα σμέουρα ή/και ροδοπέταλα.

σχετικεσ συνταγεσ