Πρωινό στο ποτήρι με ροδάκινο, βρόμη, γάλα αμυγδάλου, κακάο και μέλι
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
1 μερ
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 100 g σάρκα από ροδάκινο ή νεκταρίνι
- 30 g νιφάδες βρόμης
- 100 g γάλα αμυγδάλου (ή άλλο φυτικό γάλα όπως καρύδας ή σόγιας)
- 2 κ.γ. σκόνη κακάο
- 1 κ.γ. μέλι
- 5 παγάκια
Εκτέλεση
Σε καλό πολυκόφτη βάζουμε όλα τα υλικά, μαζί με τα παγάκια, και τα χτυπάμε για τουλάχιστον 2’, μέχρι να φτιάξουμε ένα πυκνό μείγμα. Σερβίρουμε αμέσως.