Πράσινο τσάι από άγριο τριαντάφυλλο και φλούδες μανταρινιού

Λιγότερο από 30’
1 μερ
Εύκολη

Υλικά

1 δόση πράσινο τσάι
2 τεμάχια αποξηραμένο άγριο τριαντάφυλλο
1 κομμάτι φλούδας μανταρινιού
μήκους περίπου 6 εκ.

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε 1 δόση πράσινο τσάι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας του.
Οταν είναι έτοιμο ρίχνουμε στο καυτό τσάι τα άγρια τριαντάφυλλα και τη φλούδα μανταρινιού, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε το σκεύος.
Αφήνουμε για 2 λεπτά για να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
Σουρώνουμε το τσάι σε βαθιά κούπα και σερβίρουμε αμέσως.

σχετικεσ συνταγεσ