Πράσινο τσάι από άγριο τριαντάφυλλο και φλούδες μανταρινιού
Υλικά
- 1 δόση πράσινο τσάι
- 2 τεμάχια αποξηραμένο άγριο τριαντάφυλλο
- 1 κομμάτι φλούδας μανταρινιού
- μήκους περίπου 6 εκ.
Εκτέλεση
Ετοιμάζουμε 1 δόση πράσινο τσάι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας του.
Οταν είναι έτοιμο ρίχνουμε στο καυτό τσάι τα άγρια τριαντάφυλλα και τη φλούδα μανταρινιού, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε το σκεύος.
Αφήνουμε για 2 λεπτά για να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
Σουρώνουμε το τσάι σε βαθιά κούπα και σερβίρουμε αμέσως.