Menu
Generic filters
Exact matches only

Πράσινο τσάι από άγριο τριαντάφυλλο και φλούδες μανταρινιού

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 1 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 1 δόση πράσινο τσάι
  • 2 τεμάχια αποξηραμένο άγριο τριαντάφυλλο
  • 1 κομμάτι φλούδας μανταρινιού
  • μήκους περίπου 6 εκ.

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε 1 δόση πράσινο τσάι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας του.
Οταν είναι έτοιμο ρίχνουμε στο καυτό τσάι τα άγρια τριαντάφυλλα και τη φλούδα μανταρινιού, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε το σκεύος.
Αφήνουμε για 2 λεπτά για να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα.
Σουρώνουμε το τσάι σε βαθιά κούπα και σερβίρουμε αμέσως.

Bookmarks

Ετοιμάζουμε 1 δόση πράσινο τσάι, ακολουθώντας τις οδηγίες της συσκευασίας του. Οταν είναι έτοιμο ρίχνουμε στο καυτό τσάι τα άγρια τριαντάφυλλα και τη φλούδα μανταρινιού, ανακατεύουμε και σκεπάζουμε το σκεύος. Αφήνουμε για 2 λεπτά για να αναμειχθούν οι γεύσεις και τα αρώματα. Σουρώνουμε το τσάι σε βαθιά κούπα και σερβίρουμε αμέσως.