Μους με αβοκάντο, μπανάνα και κακάο

Μους με αβοκάντο, μπανάνα και κακάο από την Εύα Μονοχάρη

Λιγότερο από 30’
6 άτομα
Εύκολη

Υλικά

600 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
300 γρ. ώριμο αβοκάντο
3 ώριμες μπανάνες
60 γρ. κακάο άγλυκο
3 κουταλιές της σούπας μέλι
100 ml γάλα φυτικό ή ζωικό

Εκτέλεση

Βάζουμε τις μπανάνες και τα αβοκάντο στην κατάψυξη για 15 λεπτά 

Στο μπλέντερ πολτοποιούμε όλα τα υλικά για 4-5 λεπτά μέχρι να πάρουν την υφής μιας μους. 

Μοιράζουμε τη μους σε 6 ποτηράκια και αν θέλουμε μπορούμε να την αφήσουμε στο ψυγείο ώστε να κρυώσει είτε να τη σερβίρουμε αμέσως. 

Tips:
– Εκτός από μέλι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ζάχαρη καρύδας, σιρόπι σφενδάμου ή και χουρμάδες δίνοντας στη μους τη γλυκύτητα που θέλουμε
– Μπορούμε να αρωματίσουμε με κανέλα ή φυσική βανίλια 

Εύα Μονοχάρη, Food Blogger, Funky Cook
Εύα Μονοχάρη, Food Blogger, Funky Cook

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.