Menu
Generic filters
Exact matches only

Μεσογειακό ceviche

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 1 μερίδα
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 120g γαρίδες
  • 1 ντομάτα μικρή και ώριμη
  • 1 κ.σ. φινόκιο
  • 1½ κ.σ. χυμό λεμονιού
  • 1/4 κ.γ. Tabasco
  • 1 κ.σ. βασιλικό, ψιλοκομμένο
  • 3 φιλέτα λεμονιού, σε κυβάκια
  • ανθό αλατιού
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Κόβουμε τις καθαρισμένες γαρίδες σε κυβάκια 1 εκ. και τις βάζουμε σε μπολ. Προσθέτουμε ντομάτα, κομμένη σε κυβάκια, φινόκιο, κομμένο σε κυβάκια, μαζί με τα φύλλα του, χυμό λεμονιού, Tabasco και ανακατεύουμε. Μαρινάρουμε για 6-7 λεπτά. Ρίχνουμε βασιλικό, τα φιλέτα λεμονιού, σε κυβάκια, ανθό αλατιού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε περιχύνοντας με ελαιόλαδο.

Bookmarks