Kρεμώδης πουτίγκα με matcha tea και σπόρους chia
Preparation
Περισσότερο από 60’
Servings
4 μερ
Difficulty
Μέτρια
Υλικά
- 2 1/2 φλ. γάλα κάσιους
- 1/2 φλ. σπόροι chia
- 2 1/2 κ.γ. πράσινο τσάι βιολογικό matcha ΒΙΟΥΓΕΙΑ
- 1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
- 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
- 1 ακτινίδιο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)
- 2 κ.σ. goji berries (προεραιτικά)
- 2 κ.σ. σπόροι κακάο ή σταγόνες μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά και μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μικρά βαζάκια με καπάκι. Κλείνουμε καλά με τα καπάκια και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Μετά από 4 ώρες, οι πουτίγκες θα είναι παχιές και κρεμώδεις. Σερβίρουμε με όποια επικάλυψη μας αρέσει. Διατηρούνται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες.