Kρεμώδης πουτίγκα με matcha tea και σπόρους chia

Περισσότερο από 60’
4 μερ
Μέτρια

Υλικά

2 1/2 φλ. γάλα κάσιους
1/2 φλ. σπόροι chia
2 1/2 κ.γ. πράσινο τσάι βιολογικό matcha ΒΙΟΥΓΕΙΑ
1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
1 ακτινίδιο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες (προεραιτικά)
2 κ.σ. goji berries (προεραιτικά)
2 κ.σ. σπόροι κακάο ή σταγόνες μαύρης σοκολάτας (προεραιτικά)

Εκτέλεση

  • Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά και μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μικρά βαζάκια με καπάκι. Κλείνουμε καλά με τα καπάκια και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  • Μετά από 4 ώρες, οι πουτίγκες θα είναι παχιές και κρεμώδεις. Σερβίρουμε με όποια επικάλυψη μας αρέσει. Διατηρούνται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες.
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.