Καγιανάς με μανιτάρια και θυμάρι

Λιγότερο από 30’
2 μερ
Εύκολη

Υλικά

4 κ.σ. ελαιόλαδο
0.5 κρεμμύδι
100 γρ. μανιτάρια
4 ντομάτες
4 αβγά
αλάτι
πιπέρι
θυμάρι

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε 4 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι και σοτάρουμε 1/2 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο και 100 γρ. μανιτάρια, σε λεπτές φέτες για 4-5 λεπτά, μέχρι να μαραθούν. Ψιλοκόβουμε 4 ώριμες ντομάτες, καθαρισμένες από φλούδα και σπόρια και τις ρίχνουμε στο τηγάνι. Σκεπάζουμε το τηγάνι με καπάκι και αφήνουμε τη σάλτσα να σιγοβράσει για 5-6 λεπτά. Χτυπάμε 4 αβγά, αλατοπιπερώνουμε και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Σιγομαγειρεύουμε ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να αρχίσει να πήζει ο καγιανάς. Πασπαλίζουμε με λίγο φρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο, και σερβίρουμε.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.