Γιαούρτι με σιναπόσπορο, λουίζα, πεπόνι και φιστίκι Αιγίνης

Λιγότερο από 30’
2 μερ
Εύκολη

Υλικά

400 g γιαούρτι
6 κοπανισμένo αποξηραμένo φύλλo λουίζας
60 g σινοπόσπορο
1 φέτα πεπόνι
30 g σταφίδα ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
1 κ.σ φιστίκι Αιγίνης χοντροκοπανισμένο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 400 γρ. g γιαούρτι με 6 κοπανισμένα αποξηραμένα φύλλα λουίζας και προσθέτουμε 60 γρ. g σινοπόσπορο, κοπανισμένο, 1-2 φέτες πεπόνι, σε κομμάτια, 30 γρ. g σταφίδα ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου και πασπαλίζουμε με 1-2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης, χοντροκοπανισμένο.

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.