Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα
Υλικά
- 2 φέτες ψωμιού ολικής ή με προζύμι
- 1 ώριμο αβοκάντο
- 30 g. γραβιέρα
- σε λεπτές φέτες
- πιπέρι
- φρεσκοτριμμένο
- φύλλα ρόκας και σουσάμι (για το σερβίρισμα)
Εκτέλεση
• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού.
• Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί.
• Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας.
• Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.