Φρέσκο λικέρ µάνγκο
Υλικά
- 350 g. μάνγκο
- 350 g. ζάχαρη
- 700 ml βότκα
Εκτέλεση
Κόβουμε το μάνγκο σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και πολτοποιούμε σε χαμηλή ταχύτητα αρχικά, να βραχεί η ζάχαρη και να πολτοποιηθεί ομοιογενώς όλο το μείγμα.
Προσθέτουμε τη βότκα και συνεχίζουμε το χτύπημα για 3’.
Σουρώνουμε σε λεπτό σουρωτήρι και γεμίζουμε γυάλινα μπουκάλια με το αρωματικό λικέρ.
Το διατηρούμε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη.
Σερβίρουμε με σπασμένο πάγο, σε ποτήρια μαρτίνι.