Υλικά

1/2 φλ. κρέμα καρύδας BIONA BIO
1 φλ. πουρές κολοκύθας έτοιμος (εναλλακτικά, φτιάχνουμε μόνοι μας, ψήνοντας και πολτοποιώντας τη σάρκα κίτρινης κολοκύθας)
2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. κανέλα GREENBAY BIO
1/4 κ.γ. τζίντζερ, σκόνη
1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, σκόνη
παγωμένη κρέμα καρύδας, χτυπημένη σε σαντιγί (προεραιτικά)
γιαούρτι βανίλιας ΒΙΟΤΟΠΟΣ ΒΑΝΙΛΙΑ (προεραιτικά)
χουρμάδες, καρύδια, ψιλοκομμένα (προεραιτικά)

Εκτέλεση

  • Πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να προκύψει ένα λείο και ομοιογενές μείγμα.
  • Μοιράζουμε το μείγμα σε δύο γυάλινα βάζα που κλείνουν καλά και τοποθετούμε για μερικές ώρες στο ψυγείο, για να σφίξει το μείγμα.
  • Σερβίρουμε σκέτη ή με σαντιγί καρύδας ή γιαούρτι βανίλιας και γαρνίρουμε με ψιλοκομμένους χουρμάδες και καρύδια.
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.