Menu
Generic filters
Exact matches only

Bagels με κρέμα ροκφόρ και ρόδια

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 200 g. τυρί ροκφόρ (ή άλλο μπλε τυρί)
  • 80 g. βούτυρο
  • 100 ml σε θερμοκρασία δωματίου
  • κρέμα γάλακτος
  • 1 φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • μικρή λευκή μπαγκέτα
  • σπόρια από 1 ρόδι

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ λιώνουμε με το πιρούνι το ροκφόρ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος, πάντα ανακατεύοντας. Ρίχνουμε και μπόλικο πιπέρι.
Γεμίζουμε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και προσαρμόζουμε μύτη-αστεράκι.
Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος στη μέση και απλώνουμε σε κάθε κομμένη πλευρά (στην ψίχα), ροζέτες από το μείγμα.
Σκορπίζουμε από πάνω σπόρους ροδιού, κόβουμε σε κάθετες φέτες και σερβίρουμε.

Bookmarks

Σε ένα μπολ λιώνουμε με το πιρούνι το ροκφόρ και προσθέτουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε σταδιακά την κρέμα γάλακτος, πάντα ανακατεύοντας. Ρίχνουμε και μπόλικο πιπέρι. Γεμίζουμε με το μείγμα μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και προσαρμόζουμε μύτη-αστεράκι. Κόβουμε τη μπαγκέτα κατά μήκος στη μέση και απλώνουμε σε κάθε κομμένη πλευρά (στην ψίχα), ροζέτες από το μείγμα. Σκορπίζουμε από πάνω σπόρους ροδιού, κόβουμε σε κάθετες φέτες και σερβίρουμε.