Almond latte με ταχίνι
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
2 μερίδες
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 400 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
- 2 κ.σ. ταχίνι
- 2 δόσεις διπλό espresso
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε ελαφρώς 200 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι.
- Λίγο πριν πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το ταχίνι μέχρι να διαλυθεί τελείως.
- Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 10΄.
- Χτυπάμε κρύο από το ψυγείο 200 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη επιπλέον με ένα χτυπητήρι, μέχρι να σχηματίσει αφρό.
- Βάζουμε σε 2 ποτήρια από 4-5 παγάκια και προσθέτουμε από 1 διπλό espresso στο καθένα.
- Μοιράζουμε το μείγμα με το ταχίνι στα 2 ποτήρια και στη συνέχεια το χτυπημένο ρόφημα αμυγδάλου.