Almond latte με ταχίνι

Λιγότερο από 30’
2 μερίδες
Εύκολη

Υλικά

400 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη
2 κ.σ. ταχίνι
2 δόσεις διπλό espresso

Εκτέλεση

  • Ζεσταίνουμε ελαφρώς 200 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη σε ένα κατσαρολάκι.
  • Λίγο πριν πάρει βράση, κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε με το ταχίνι μέχρι να διαλυθεί τελείως.
  • Αφήνουμε στην άκρη να κρυώσει για 10΄.
  • Χτυπάμε κρύο από το ψυγείο 200 ml ρόφημα αμυγδάλου χωρίς ζάχαρη επιπλέον με ένα χτυπητήρι, μέχρι να σχηματίσει αφρό.
  • Βάζουμε σε 2 ποτήρια από 4-5 παγάκια και προσθέτουμε από 1 διπλό espresso στο καθένα.
  • Μοιράζουμε το μείγμα με το ταχίνι στα 2 ποτήρια και στη συνέχεια το χτυπημένο ρόφημα αμυγδάλου.

σχετικεσ συνταγεσ