Αρχική#menoumeasfaleis

Μια νέα περίοδος ξεκινά, μ’ εμάς και τη νέα μας ζωή να πρωταγωνιστεί! Δείχνουμε περισσότερο από ποτέ την αγάπη μας στα αγαπημένα μας πρόσωπα, φροντίζουμε περισσότερο τον εαυτό μας, το σώμα μας, την υγεία μας.

Κρατάμε τις συνήθειες που αλλάξαμε προς το καλύτερο, αλλάζουμε τη ζωή μας, αλλάζουμε τη διάθεσή μας!

Γι΄αυτό και εμείς μέσα από το #allazoumesinithies, σας προσφέρουμε εδώ προτάσεις για να γεμίσετε το τραπέζι σας με μυρωδιές που φέρνουν αισιοδοξία, γεύσεις που ζωγραφίζουν χαμόγελα στα πρόσωπα μικρών και μεγάλων, καθώς και ιδέες για να προσέχουμε πάντα το “μεγάλο σπίτι” μας, το περιβάλλον!

Μέσα ή έξω από το σπίτι, πάντα με ασφάλεια για εμάς και τους αγαπημένους μας, μένουμε αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

Tips Υγιεινής Διατροφής

Δειτε τα ολα

ΒΟΥΝΟ ‘Η ΘΑΛΛΑΣΑ; ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΗΛΙΟ! ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ «ΓΕΥΤΟΥΜΕ»!

Αυτό το καλοκαίρι #allazoumesinithies κι αν αναζητάς κι εσύ το ιδανικό μέρος με εύκολη πρόσβαση για τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές διακοπές ή έστω μια γρήγορη απόδραση, έλα να σε «ταξιδέψω» μέχρι το Πήλιο, θα απολαύσεις θάλασσα, βουνό και την καλύτερη συνταγή για μια vegan μηλόπιτα!

ΨΑΧΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΕΝΑΝ «ΘΡΥΛΙΚΟ» ΚΑΙ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ; ΠΑΜΕ ΜΑΝΗ!

«Μοιρασμένη» στα δύο, μπορεί να μην είναι ο συνηθισμένος καλοκαιρινός προορισμός όμως αυτό το «ιδιαίτερο» καλοκαίρι #allazoumesinithies και ανακαλύπτουμε εναλλακτικούς προορισμούς. Άλλωστε το «καλοκαίρι» στην Ελλάδα είναι παντού!

4 εύκολες συνταγές για να δοκιμάσεις κι εσύ την αποτελεσματική τάση του #stressbaking

Αυτές τις ημέρες, οι περισσότεροι νιώθουμε την ανάγκη να μπούμε στην κουζίνα, να προετοιμάσουμε και να ψήσουμε το αγαπημένο μας κέικ ή να δοκιμάσουμε τις δυνατότητές μας ζυμώνοντας κι εμείς το περίφημο σπιτικό ψωμί της καραντίνας.

Άσκηση & ευεξία

Δειτε τα ολα

Ποιοι είναι οι λόγοι που ένα παιδί σταματάει τη γυμναστική; Και ποια η συμμετοχή σου ως γονέας σε αυτήν του την απόφαση.

Στηρίξτε το παιδί σας στην άσκηση και στον αθλητισμό. Ακολουθήστε έναν υγιεινό τρόπο ζωής και γίνετε το πρότυπό του για ένα καλύτερο μέλλον.

Όλα για το σπίτι

Δειτε τα ολα

Υγιεινές συνταγές

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.