Menu
Generic filters
Exact matches only

«Μένουμε σπίτι».. Ευκαιρία να οργανώσουμε ντουλάπες και ντουλάπια!

Μια πανδημία είναι κάτι που σίγουρα δεν περίμενε κανείς να συμβεί αυτή την άνοιξη. Οι συνθήκες απαιτούν να μείνουμε σπίτι για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού. 

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως όσο είμαστε σπίτι; 

Η οργάνωση των αποθηκευτικών χώρων του σπιτιού είναι κάτι που όλοι και όλοι αποφεύγουμε ειδικά όταν ανοίγει ο καιρός.. Που μυαλό για οργάνωση; Σωστά;  

Όμως τώρα που ο καιρός ζεσταίνει και εμείς μένουμε σπίτι έρχεται η εποχή να κάνουμε την απαραίτητη ανανέωση στις ντουλάπες μας! Ελάτε να δούμε μερικά tips 

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ 

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο υγιεινό από το να βρίσκετε τα ρούχα σας έτοιμα καθαρά και τακτοποιημένα σε κάθε σεζόν που έρχεται. Γι’ αυτό προτείνουμε πριν την φύλαξη των ρούχων σας στις ειδικές σακούλες να έχουν πλυθεί με το κατάλληλο για κάθε τύπο υφάσματος απορρυπαντικό. H σειρά Dixan θα αφαιρέσει αποτελεσματικά ακόμα και τους πιο λεκέδες από τα υφάσματα σας. Ενώ αν θέλετε να φροντίσετε τα αγαπημένα σας μαύρα και σκούρα ρούχα τότε το Persil Black θα ανανεώσει τα χρώματα και τις ίνες τους!  

ECO-FRIENDLY ΠΛΥΣΙΜΟ ΡΟΥΧΩΝ; NAI!  

Καθημερινά εκατομμύρια πλυντήρια ρούχων πλένουν τόνους υφασμάτων και φυσικά καταναλώνουν ενέργεια και νερό. Αν θέλετε να συμβάλετε και εσείς στην προστασία του περιβάλλοντος προτείνουμε σύντομες πλύσεις σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Επίσης για μέγιστη εξοικονόμηση προτείνουμε γεμάτες πλύσεις (σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πλυντηρίου σας). Πλέον μπορείτε πολύ εύκολα να κάνετε και μικτές πλύσεις ανοιχτόχρωμων και σκουρόχρωμων ρούχων απλά προσθέτοντας μια Χρωμοπαγίδα© στην πλύση. 

ΔΩΡΙΣΤΕ Η ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΤΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΑΣ! 

Κάθε σεζόν, ανακαλύπτουμε στη ντουλάπα μας ρούχα που είτε δεν φορέσαμε καθόλου ή δεν μας κάνουν πια ή απλώς.. δεν μας αρέσουν πια. Η βιομηχανία της μόδας παράγει και αυτή ρύπους.. Φορώντας ένα ρούχο περισσότερο και περιορίζοντας τις αγορές μας από ρούχα τα οποία θα φορέσουμε 2-3 φορές συμβάλουμε στην μείωση των ρύπων αυτών. Σκεφτείτε ότι κάποια από τα ρούχα σας μπορούν να αποκτήσουν καινούργια ζωή απλά με μια μικρή μεταποίηση! Άλλα μπορούμε να τα δωρίσουμε σε κάποιον δικό μας άνθρωπο ή σε κάποιον που έχει πραγματικά ανάγκη. Τα ρούχα σας αξίζουν μια 2η ευκαιρία!  

Η ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΡΟΥΧΩΝ 

Τα ρούχα που θα κρατήσουμε για την επόμενη χρονιά, θα τοποθετηθούν στην ντουλάπα με ή χωρίς αποθηκευτικές θήκες. Δεν ξεχνάμε όμως χρειάζεται όμως προστασία από τον σκόρο διαφορετικά ο κόπος μας θα πάει χαμένος.. Θα βρούμε τα αγαπημένα μας ρούχα τρυπημένα. 

Σύμμαχος στην αντιμετώπισή του σκόρου είναι η Vaponao ειδικός ενάντια στον σκόρο. Η σειρά προϊόντων της προσφέρει καινοτόμες και εύχρηστες λύσεις με προϊόντα τα οποία  τοποθετούνται σε συρτάρια και ντουλάπια και προστατεύουν τα μάλλινα και τα δερμάτινα ρούχα καθώς και τα χαλιά.  

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ 

Λίγη προσπάθεια τώρα.. σημαίνει περισσότερος χρόνος για βόλτες μετά!  

Bookmarks

Μια πανδημία είναι κάτι που σίγουρα δεν περίμενε κανείς να συμβεί αυτή την άνοιξη. Οι συνθήκες απαιτούν να μείνουμε σπίτι για να εμποδίσουμε την εξάπλωση του ιού.