Menu
Generic filters
Exact matches only

Πικάντικος ντάκος

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

Εκτέλεση

Ραντίζουμε 4 παξιμάδια σταρένια με λίγο ελαιόλαδο και νερό.

Αλείφουμε κάθε παξιμάδι με 1 κ. σ. πάστα ελιάς και μοιράζουμε 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες και από 1 κ. σ. μυζήθρα νωπή, θρυμματισμένη.

Ψιλοκόβουμε 1 καυτερή πιπερίτσα με την οποία γαρνίρουμε κάθε ντάκο, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε.

Bookmarks

Ραντίζουμε 4 παξιμάδια σταρένια με λίγο ελαιόλαδο και νερό. Αλείφουμε κάθε παξιμάδι με 1 κ. σ. πάστα ελιάς και μοιράζουμε 2 ντομάτες, ψιλοκομμένες και από 1 κ. σ. μυζήθρα νωπή, θρυμματισμένη. Ψιλοκόβουμε 1 καυτερή πιπερίτσα με την οποία γαρνίρουμε κάθε ντάκο, πασπαλίζουμε με θυμάρι και σερβίρουμε.