Kρεμώδης πουτίγκα με matcha tea και σπόρους chia
		Preparation
		Περισσότερο από 60’
	
			
			Servings
			
				4 μερ			
		
			
			Difficulty
			Μέτρια
		
	Υλικά
- 2 1/2 φλ. γάλα κάσιους
 - 1/2 φλ. σπόροι chia
 - 2 1/2 κ.γ. πράσινο τσάι βιολογικό matcha ΒΙΟΥΓΕΙΑ
 - 1 κ.γ. εκχύλισμα αμυγδάλου
 - 1/2 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
 - 1 κ.γ. σιρόπι σφενδάμου
 - 1 ακτινίδιο, καθαρισμένο και κομμένο σε φέτες (προαιρετικά)
 - 2 κ.σ. goji berries (προεραιτικά)
 - 2 κ.σ. σπόροι κακάο ή σταγόνες μαύρης σοκολάτας (προαιρετικά)
 
Εκτέλεση
- Σε ένα μικρό μπολ αναμειγνύουμε καλά όλα τα υλικά και μοιράζουμε το μείγμα σε 4 μικρά βαζάκια με καπάκι. Κλείνουμε καλά με τα καπάκια και βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
 - Μετά από 4 ώρες, οι πουτίγκες θα είναι παχιές και κρεμώδεις. Σερβίρουμε με όποια επικάλυψη μας αρέσει. Διατηρούνται στο ψυγείο έως και 3 ημέρες.