Menu
Generic filters
Exact matches only

Φρυγανισµένο ψωµί µε αβοκάντο και γραβιέρα

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 2 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 2 φέτες ψωμιού ολικής ή με προζύμι
  • 1 ώριμο αβοκάντο
  • 30 g. γραβιέρα
  • σε λεπτές φέτες
  • πιπέρι
  • φρεσκοτριμμένο
  • φύλλα ρόκας και σουσάμι (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση

• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού.
• Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί.
• Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας.
• Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.

Bookmarks

• Φρυγανίζουμε ελαφρώς τις φέτες του ψωμιού. • Κόβουμε στη μέση το αβοκάντο, αφαιρούμε τη φλούδα και το κουκούτσι, το κόβουμε σε φέτες, τις οποίες απλώνουμε πάνω στο ψωμί. • Ρίχνουμε λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι και προσθέτουμε τις λεπτές φέτες της γραβιέρας. • Σερβίρουμε με λίγα φύλλα ρόκας και πασπαλίζουμε με σουσάμι.