ΑΒ Βασιλόπουλος και Madame Ginger ένωσαν τις δυνάμεις τους στο πρώτο webinar μαγειρικής

Ακόμα κι αν δεν κατάφερες να είσαι στο πρώτο live webinar μαγειρικής, έχεις την ευκαιρία να το παρακολουθήσεις όλο εδώ

Το Σάββατο 20/03, στρέψαμε τις κάμερες προς την κουζίνα αυτή τη φορά για να συνδεθούμε live με 10 gingerάκια από όλη την Ελλάδα και να κάνουμε μαζί τους,την ΑΒ Βασιλόπουλος και το #allazoumesinithies το πρώτο μας webinarΓια 4 ώρες, μαγειρέψαμε παρέα και ανταλλάξαμε συνταγές και μυστικά, αλλά και πολλά tips για το πως θα αλλάξουμε συνήθειες για εμάς και το περιβάλλον. Στο τέλος του σεμιναρίου είχαμε όλοι στον πάγκο μας ένα λαχταριστό ταψί vegan παστίτσιο με κιμά μανιταριού-κουνουπιδιού και μπεσαμέλ βρόμης, αλλά και το μοσχοβολιστό, ζουμερό, τελείως #plantbased κέικ της Άννας με σοκολάτα και πορτοκάλι. Περάσαμε υπέροχα και ανυπομονούμε να το επαναλάβουμε με όλους εσάς! Μέχρι τότε stay tuned και φτιάξτε τις συνταγές μας παρακολουθώντας τα σχετικά video.

 

  • Σου αρέσει το παστίτσιο αλλά το προτιμάς στη χορτοφαγική εκδοχή του; #allazoumesinithies​ με την ΑΒ και μαζί με τη Madame Ginger ετοιμάζουμε το πιο λαχταριστό και ελαφρύ plant-based παστίτσιο με κιμά κουνουπιδιού & μανιταριών και μια βελούδινη μπεσαμέλ βρόμης που θα λατρέψεις. Δες το video εδώ

 

  • ‘Ηθελες πάντα να φτιάξεις ένα υγιεινό σοκολατένιο κέικ και μάλιστα χωρίς μίξερ; #allazoumesinithies​ με την ΑΒ και μαζί με τη Madame Ginger προθερμαίνουμε τους φούρνους μας και ξεκινάμε την πιο απλή διαδικασία για ένα plant-based κέικ σοκολάτας με άρωμα πορτοκαλιού χρησιμοποιώντας 1 μόνο μπολ. Δες το video εδώ

 

Ανακάλυψε τις συνταγές παρακάτω:

Chocolate chip vegan cake με άρωμα πορτοκαλιού

 

Παστίτσιο με κιμά κουνουπιδιού/μανιταριών & ελαφριά μπεσαμέλ βρόμης

 

Food Blogger Madame Ginger

Διαβαστε επισησ