Menu
Generic filters
Exact matches only
Bookmarks

“ Φάβα: Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζουμε τη φάβα με το νερό να βράσει. Όταν πάρει βράση, χαμηλώνουμε την φωτιά και ξαφρίζουμε με μια κουτάλα για 3-4 λεπτά. Στη συνέχεια ρίχνουμε το κρεμμύδι ολόκληρο, σκεπάζουμε την κατσαρόλα και σιγοβράζουμε για περίπου 1 ώρα ή μέχρι να χυλώσει και να έχει απορροφήσει όλο το νερό. Λαχανικά: Εν τω μεταξύ, ανακατεύουμε όλα τα υλικά, αλατοπιπερώνουμε, τα στρώνουμε σε ένα ταψί σε μία στρώση και ψήνουμε στους 170° C για 25 λεπτά. Αφαιρούμε τα αρωματικά και τα πετάμε. Λαδολέμονο: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και κρατάμε το λαδολέμονο σε βαζάκι στο ψυγείο,

κατηγοριεσ

Επιλεγμενα Φιλτρα