Menu
Generic filters
Exact matches only

Σπιτικές πίτες βρόμης (flatbreads) με δύο υλικά

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερίδες
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 250g αλεύρι βρόμης (αλεσμένες νιφάδες βρόμης)
  • 1/2 κ.γ. αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 450 ml νερό ή φυτικό ρόφημα χωρίς ζάχαρη
  • αλεύρι βρόμης, για το άνοιγμα
  • ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  • Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε το αλεύρι βρόμης, το αλάτι, το πιπέρι και το νερό ή το ρόφημα. Ανακατεύουμε με μια μαρίζ μέχρι να ομογενοποιηθεί.
  • Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι με 1 κ.σ. ελαιόλαδο και πριν αρχίσει να ζεσταίνεται πολύ, απλώνουμε μία λεπτή στρώση του μείγματος με μια κουτάλα και ψήνουμε για 2-3 λεπτά. Μόλις στεγνώσει η επιφάνειά του, γυρνάμε και ψήνουμε για ακόμη 2-3 λεπτά.
  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσει το μείγμα μας.
Bookmarks