πισω στισ συνταγεσ

Skinny Carrot Fries

Από 30’ έως 60’
·
Εύκολη

Υλικα

500 γρ.
καρότα ή/και γλυκοπατάτες
1 1/2
αλεύρι
1 1/2
ελαιόλαδο
θυμάρι
αλάτι
πάπρικα, ρίγανη ξερή

εκτελεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα, στους 200°C, και στρώνουμε ένα ταψάκι με αντικολλητικό χαρτί. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα καρότα με το αλεύρι καλαμποκιού, λίγη πάπρικα, το φρέσκο θυμάρι, λίγο αλάτι και μαύρο πιπέρι. Ραντίζουμε τα καρότα με το ελαιόλαδο. Τα απλώνουμε σε μονή στρώση στο ταψάκι μας και ψήνουμε για 30-40 λεπτά, γυρίζοντας τα και από την άλλη πλευρά στα 15 λεπτά. Πασπαλίζουμε με ξερή ρίγανη τα τσιπς καρότου και προσθέτουμε επιπλέον αλάτι ή μαύρο πιπέρι, αν χρειαστεί.

Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος
Μαρία Μπίζιου, Κλινική Διαιτολόγος- Διατροφολόγος

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.