Menu
Generic filters
Exact matches only

Σαλάτα με πένες, μπρόκολο και αβγά βραστά

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 2 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 200 g πένες
  • 1 κ.σ ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ χυμός από 1 λεμόνι
  • 320 g μπρόκολο
  • 50 g ρόκα
  • 4 αβγά βραστά
  • ηλιόσπορος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Τις σουρώνουμε και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο τον χυμό λεμονιού.
Παράλληλα, βράζουμε το μπρόκολο για 4-5’ και το σουρώνουμε.
Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το ρίχνουμε στα μακαρόνια μαζί με τη ρόκα και ανακατεύουμε.
Σερβίρουμε στα πιάτα, κόβουμε 4 αβγά βραστά στη μέση και τα μοιράζουμε στα πιάτα. Πασπαλίζουμε με ηλιόσπορο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Bookmarks

Βράζουμε τις πένες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τις σουρώνουμε και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο τον χυμό λεμονιού. Παράλληλα, βράζουμε το μπρόκολο για 4-5’ και το σουρώνουμε. Το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το ρίχνουμε στα μακαρόνια μαζί με τη ρόκα και ανακατεύουμε. Σερβίρουμε στα πιάτα, κόβουμε 4 αβγά βραστά στη μέση και τα μοιράζουμε στα πιάτα. Πασπαλίζουμε με ηλιόσπορο, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.