Menu
Generic filters

    Σαλάτα με ωμό κολοκύθι, ντοματίνια και φέτα

    Ιωάννα Σταμούλου

    Preparation Λιγότερο από 30’
    Difficulty Εύκολη

    Υλικά

    • 3 κολοκυθάκια σε λεπτές φετούλες
    • χυμό από 1 λεμόνι
    • 12 ντοματίνια στα 4
    • 2 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
    • 4 κ.σ. εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    • λίγη φέτα τριμμένη

    Εκτέλεση

    Κόβουμε στο μαντολίνο ή με μαχαίρι 3 κολοκυθάκια σε λεπτές φετούλες. Τις μεταφέρουμε σε μπολ, αλατίζουμε, περιχύνουμε με ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι ακέρωτο. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να μαριναριστούν για 15 λεπτά και στο μεταξύ πλένουμε, στεγνώνουμε και κόβουμε 12 ντοματίνια στα 4 και τα ανακατεύουμε με 2 κ.σ. δυόσμο, ψιλοκομμένο. Τα ρίχνουμε στο μπολ με τα κολοκυθάκια, αλατίζουμε, περιχύνουμε με 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε προσθέτοντας λίγη φέτα τριμμένη.

    Bookmarks