Menu
Generic filters
Exact matches only

    Ρυζοσαλάτα με τόνο και καλαμπόκι

    Preparation Λιγότερο από 30’
    Difficulty Εύκολη

    Υλικά

    Εκτέλεση

    Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλά- ζει όσο ρύζι Καρολίνα μάς έχει περισσέψει από το κόκκινο ριζότο και το στραγγίζουμε. Βράζουμε και 2 αβγά σφιχτά (μπορεί να είναι κι από τα πασχαλινά βαμμένα αβγά). Ξεπλένουμε με κρύο νερό το ρύζι και το ξαναστραγγίζουμε. Προσθέτουμε στο ρύζι 1 κονσέρβα καλαμπόκι καλά στραγγισμένη, την υπόλοιπη 1/2 κόκκινη και την υπόλοιπη 1/2 πράσινη πιπεριά (από το ριζότο) σε μικρά καρεδάκια, 1 κονσέρβα τόνο σε νερό, καλά στραγγισμένο, τα βρασμένα αβγά ψιλοκομμένα, 1/2 λεμόνι (ξύσμα και χυμό), 3 κ.σ. ελαιόλαδο και 1 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε αμέσως!

    Bookmarks