Σαλάτα με ανοιξιάτικα λαχανικά και αβγά
Υλικά
Εκτέλεση
Κόβουμε 6-8 σπαράγγια, καθαρισμένα, στη μέση κατά μήκος σε κομμάτια και τα ψήνουμε σε σχαροτήγανο για 3-4 λεπτά.
Τα ρίχνουμε σε μπολ με 250 γρ. baby σπανάκι. Ανακατεύουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο, 1 κ.σ. πετιμέζι και 1 κ.σ. χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνουμε.
Περιχύνουμε τη σαλάτα, ανακατεύουμε, βάζουμε από πάνω 2 αβγά του Πάσχα, κομμένα στα τέσσερα, πασπαλίζουμε με 50 γρ. φλέικς από λαδοτύρι Μυτιλήνης και 1 κ.σ. κουκουνάρι καβουρντισμένο.