Raspberries nice cream με ροδόνερο και κάρδαμο (vegan, no sugar & gluten free)
Preparation
Περισσότερο από 60’
Servings
2 μερίδες
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 4 μεγάλες μπανάνες, καθαρισμένες, κομμένες σε κύβους και παγωμένες
- 1 φλ. κατεψυγμένα σμέουρα
- 2 κ.σ. ροδόνερο
- 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
- 1/8 κ.γ. καρδάμωμο, τριμμένο
Εκτέλεση
- Σε έναν επεξεργαστή τροφίμων προσθέτουμε όλα τα υλικά και μπλεντάρουμε καλά μέχρι το μείγμα να γίνει λείο, σαν μαλακός πάγος.
- Δοκιμάζουμε και προσαρμόζουμε, αν χρειαστεί, τις ποσότητες του σιροπιού σφενδάμου και του ροδόνερου, ανάλογα με τα γούστα μας.
- Σερβίρουμε αμέσως ή αποθηκεύουμε σε επανασφραγιζόμενο δοχείο στην κατάψυξη (για 2-3 ώρες ή όλο το βράδυ) για να σφίξει περισσότερο. Σερβίρουμε προαιρετικά με cacao nibs, φρέσκα σμέουρα ή/και ροδοπέταλα.