Menu
Generic filters
Exact matches only

Ωμοφαγική monster pizza, με σουβλακόπιτα ολικής, γουακαμόλε, αγγούρι και μαύρα φασόλια

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 4 μερίδες
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 1 φλ. γουακαμόλε*
  • 4 πίτες για σουβλάκι, ολικής αλέσεως, ελαφρώς ψημένες
  • 16 φέτες αγγουριού, πάχους περίπου 1/2 εκ.
  • 100g vegan μοτσαρέλα, κομμένη σε 12 κυκλικά δισκάκια διαμέτρου 1-2 εκ. (με ένα κουπάτ ή ένα καπάκι)
  • 1 κ.σ. μαύρες ελιές, σε ροδέλες
  • 1 πιπεριά κόκκινη, σε μπαστουνάκια
  • φύλλα βασιλικού
GUACAMOLE MIX 20 GR
Πίτες Μεγάλες Σουβλάκι 820g
Αγγουράκια Τύπου Κνωσσού Βιολογικής Γεωργίας Ελληνικά
Τυρί Νηστίσιμο Vegan Mozzarella Φέτες 180g
Ελιές Καλαμών 200g
Πιπεριές Κόκκινες Συσκευασμένες Ελληνικές
Βασιλικός 25 gr
Next

Εκτέλεση

  • Απλώνουμε 2-3 κουταλιές της σούπας γουακαμόλε σε κάθε πίτα.
  • Μοιράζουμε στην κάθε πίτα τους δίσκους τυριού, πάνω στους οποίους τοποθετούμε από μία φέτα αγγουριού και ροδέλες ελιάς για μάτια. Σκορπίζουμε γύρω την πιπεριά σε μπαστουνάκια.
  • Κόβουμε τις πίτσες σε τέταρτα, γαρνίρουμε με φύλλα βασιλικού και σερβίρουμε.

*Γουακαμόλε:
Ανακατεύουμε 2 ώριμα μαλακά αβοκάντο, 1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο, 1 ντομάτα μικρή ψιλοκομμένη, 1 λάιμ (χυμό και ξύσμα), 1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό, ψιλοκομμένο, 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά) και λίγο αλάτι.

Bookmarks