Μπρουσκέτα με καγιανά και φύλλα ρόκας
Υλικά
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 5 κ.σ. ντομάτα
- 1 μυρωδικά
- 4 αβγά
- αλάτι
- πιπέρι
- 50 γρ. φέτα
- 50 γρ. ρόκα
- 2 ψωμί
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε 3 κ.σ. ελαιόλαδο στο τηγάνι και ρίχνουμε 5-6 κ.σ. ντομάτα, τριμμένη, και 1 κ. σ. φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα (βασιλικός, θυμάρι, ρίγανη). Σιγομαγειρεύουμε για 7-8 λεπτά, μέχρι να φύγει η υγρασία τους. Σπάμε 4 αβγά σε μπολ, αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε ίσα ίσα να σπάσουν οι κρόκοι και τα ρίχνουμε στο τηγάνι με την σάλτσα ντομάτας. Ανακατεύουμε μέχρι να αρχίσουν να ψήνονται τα αβγά και αποσύρουμε από τη φωτιά. Τρίβουμε 50 γρ. φέτα, πασπαλίζουμε τον καγιανά και ανακατεύουμε. Μοιράζουμε 50 γρ. ρόκα σε 2 μεγάλες φέτες ψωμιού, ψημένες, και από πάνω βάζουμε τον καγιανά.