Menu
Generic filters
Exact matches only

Μαρουλοσαλάτα με ωμές ρίζες και σάλτσα τυριού

Preparation Λιγότερο από 30’
Servings 6 μερ
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 1 μαρούλι ψιλοκομμένο
  • 1 κόκκινη λόλα ψιλοκομμένη
  • 2 καρότα καθαρισμένα, χοντροτριμμένα
  • 2 παντζάρια χοντροτριμμένα
  • 4 ραπανάκια τριμμένα
  • 3 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο

Για τη σάλτσα τυριού

  • 50 γρ. τυρί κρέμα τύπου Φιλαδέλφεια
  • 50 γρ. φέτα θρυμματισμένη
  • 50 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
  • 50 ml γάλα φρέσκο
  • 0.5 φλ. ελαιόλαδο
  • 0.5 ματσάκι άνηθος ψιλοκομμένος
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, σκεπάζουμε τη σαλάτα με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα.

Σάλτσα τυριού: Πολτοποιούμε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.

Bookmarks

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά, σκεπάζουμε τη σαλάτα με μεμβράνη και τη βάζουμε στο ψυγείο μέχρι το σερβίρισμα. Σάλτσα τυριού: Πολτοποιούμε τα υλικά στο μπλέντερ μέχρι να δημιουργηθεί μια απαλή κρέμα. Περιχύνουμε τη σαλάτα με τη σάλτσα και σερβίρουμε αμέσως.