Κοτοσαλάτα
Με τα περισσεύματα των ψητών πουλερικών φτιάχνουμε μια υγιεινή και ελαφριά σαλάτα.
Υλικά
- 1 πράσινο μήλο σε κυβάκια
- 1 κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο
- καρδιά ενός μαρουλιού ψιλοκομμένη
- 1 κ.σ. σταφίδα κορινθιακή
- 2 κ.σ. καρύδια χοντροκοπανισμένα
- 3 κ.σ. μαγιονέζα light
- 2 κ.σ. γιαούρτι
Εκτέλεση
Ξεψαχνίζουμε ό,τι πουλερικό περίσσεψε από το γιορτινό τραπέζι και το ρίχνουμε σε ένα μπολ. Προσθέτουμε πράσινο μήλο σε κυβάκια, κλωνάρι σέλερι ψιλοκομμένο, την καρδιά ενός μαρουλιού ψιλοκομμένη, σταφίδα κορινθιακή, καρύδια χοντροκοπανισμένα, μαγιονέζα light, γιαούρτι και ανακατεύουμε. Παίρνουμε τα τρυφερά φύλλα ενός μαρουλιού, τα πλένουμε και τα στεγνώνουμε καλά, τα γεμίζουμε με την κοτοσαλάτα που φτιάξαμε και τα σερβίρουμε σε πιατέλα.