Καλοκαιρινή σαλάτα με καρπούζι, φέτα και δυόσμο

Λιγότερο από 30’
2 μερ
Εύκολη

Υλικά

500 g καρπούζι σε κυβάκια ή μπαλάκια
80 g φέτα τρίμμα
δυόσμος
2 κ.σ. εξαιρετικό ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε από φλούδα και κουκούτσια το καρπούζι και το κόβουμε σε κυβάκια.

Εναλλακτικά, με ένα κουταλάκι παριζιέν κόβουμε μπαλάκια από τη σάρκα του.

Ανακατεύουμε το καρπούζι σε μια σαλατιέρα μαζί με τη φέτα, το ξύσμα λεμονιού και τα φυλλαράκια βασιλικού.

Αλατίζουμε ελαφρά, περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και σερβίρουμε αμέσως!

σχετικεσ συνταγεσ

To #allazoumesinithies χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστοτόπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.