Γκουακαμόλε
Preparation
Λιγότερο από 30’
Servings
1 μερίδα
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 2 ώριμα, μαλακά αβοκάντο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ντομάτα μικρή ψιλοκομμένη
- 1 χυμό από λάιμ
- 1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό
- 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη
- αλάτι
Εκτέλεση
Ανακατεύουμε τα αβοκάντο, λιωμένα με το πιρούνι, με το κρεμμύδι, την ντομάτα, χυμό από 1 λάιμ, 1/2 ματσάκι φρέσκο κόλιανδρο ή μαϊντανό, 1 καυτερή πιπεριά ψιλοκομμένη (προαιρετικά) και λίγο αλάτι. Σερβίρουμε με καλαμποκογκοφρέτες.