Γιαούρτι με σιναπόσπορο, λουίζα, πεπόνι και φιστίκι Αιγίνης
Υλικά
- 400 g γιαούρτι
- 6 κοπανισμένo αποξηραμένo φύλλo λουίζας
- 60 g σινοπόσπορο
- 1 φέτα πεπόνι
- 30 g σταφίδα ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου
- 1 κ.σ φιστίκι Αιγίνης χοντροκοπανισμένο
Εκτέλεση
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε 400 γρ. g γιαούρτι με 6 κοπανισμένα αποξηραμένα φύλλα λουίζας και προσθέτουμε 60 γρ. g σινοπόσπορο, κοπανισμένο, 1-2 φέτες πεπόνι, σε κομμάτια, 30 γρ. g σταφίδα ή μέλι ή σιρόπι σφενδάμου και πασπαλίζουμε με 1-2 κ.σ. φιστίκι Αιγίνης, χοντροκοπανισμένο.