Αντιφλεγμονώδες smoothie με τζίντζερ, πορτοκάλι και κουρκουμά
Preparation
Λιγότερο από 30’
Difficulty
Εύκολη
Υλικά
- 1 κ.γ. κουρκουμάς, σε σκόνη
- 1 κομμάτι 1-2 εκ. φρέσκο τζίντζερ
- 1 φλ. μάνγκο, σε κομμάτια, παγωμένο
- 1 φλ. ρόφημα αμυγδάλου
- 1/4 φλ. γιαούρτι
- 1 μικρό πορτοκάλι, σε κομμάτια (χωρίς τα κουκούτσια και τη φλούδα)
- 1 φλ. ρόφημα καρύδας παγωμένο
- 1 κ.γ. μέλι ή σιρόπι αγαύης (προαιρετικά) ελάχιστο μαύρο πιπέρι
Εκτέλεση
Βάζουμε στο μπλέντερ το γάλα, το γιαούρτι, το τζίντζερ και τον κουρκουμά.
Γεμίζουμε με τα παγωμένα κομμάτια του μάνγκο και του πορτοκαλιού και πολτοποιούμε 30-60 δευτερόλεπτα έως ότου προκύψει ένα λείο μείγμα.
Σερβίρουμε στα ποτήρια και γαρνίρουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι.