Σε ρόλο πρωταγωνιστή!
Τα καρότα χαρίζουν ένα ιδιαίτερο είδος γλύκας, απαραίτητης στο σύνολο, και έχουν ένα πλήθος από γευστικά και μαγειρικά ατού, που μας κάνουν να τα αναζητούμε πάντα στην εβδομαδιαία επίσκεψη στα οπωροπωλεία των ΑΒ. Σημειώστε μερικά: τρώγονται ωμά, μαγειρευτά και ψητά. Τα σερβίρεις κομμένα με κάθε τρόπο, ολόκληρα, ακόμα και λιωμένα. Ταιριάζουν με τα πάντα, ξεχωρίζουν πάντα στο γευστικό σύνολο χωρίς να υπερκαλύπτουν άλλες γεύσεις, είναι διακριτικά παρόντα και βέβαια είναι νοστιμότατα. Διατίθενται όλο το έτος, αν και η εποχικότητά τους είναι το φθινόπωρο και ο χειμώνας. Είναι φρέσκα, αρωματικά, ζουμερά και κρουστά και έρχονται στα ΑΒ από τη Βοιωτία, την Εύβοια, την Ηλεία και την Αττική.