Menu
Generic filters
Bookmarks

Σιγοβράζουμε σε μέτρια φωτιά το κοτόπουλο σε κατσαρόλα με νερό που το καλύπτει ακριβώς για περίπου 15-20’, μέχρι να γίνει. Το βγάζουμε απ’ την κατσαρόλα σε ξύλο κοπής, το αφήνουμε να κρυώσει ελαφρώς και το ψιλοκόβουμε. Το βάζουμε στο ψυγείο να κρυώσει, για περίπου 30’. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα, το εστραγκόν και αλατοπίπερο. Ρίχνουμε μέσα στο μπολ το κοτόπουλο μαζί με το σέλερι, τα σταφύλια και τα φιστίκια, και ανακατεύουμε απαλά να αναμειχθούν οι γεύσεις. Μοιράζουμε το μείγμα στα 4 μισά αβοκάντο και, αν μας περισσέψει, το διατηρούμε στο ψυγείο για να φτιάξουμε άλλη κοτοσαλάτα με πρασινάδες.

κατηγοριεσ

Επιλεγμενα Φιλτρα