Μια νόστιμη και υγιεινή ενναλακτική βάφλα!
Υγιεινές και εξίσου νόστιμες εναλλακτικές αγαπημένων πιάτων
Υγιεινές και εξίσου νόστιμες εναλλακτικές αγαπημένων πιάτων
Μια νόστιμη και υγιεινή ενναλακτική βάφλα!
Αντί για τσιπς, γαριδάκια και άλλα πορτοκαλί ή κίτρινα, λιπαρά και άκρως εθιστικά διατροφικά «εγκλήματα»,
Μια νόστιμη και υγιεινή ενναλακτική!
Ένα ρόφημα πλούσιο σε πρωτεΐνη,βιταμίνες και ηλεκτρολύτες,που ικανοποιεί την ανάγκη για γλυκό!
Μια light παραλλαγή της κλασικής συνταγής, με λιγότερα λιπαρά, χοληστερίνη και θερμίδες
Αντί για παγωτίνια ή τυποποιημένες μπάρες δημητριακών
Ένα πραγματικά συναπραστικό Veggie Burger
Ένα πραγματικά συναπραστικό Vegan Wellington
Vegan λαχανοντολμάδες με κιμά σόγιας
Μια vegan πουτίγκα με λικέρ πορτοκάλι ή γάλα αμυγδάλου
Ένα αλμυρό, vegan και gluten free «στεφάνι» γεμάτο γεύσεις που θα σας συναρπάσουν
Μια νόστιμη και Vegan επιλογή για βασιλόπιτα
Ξεχνάμε για λίγο τα κλασικά ποπ κορν και δοκιμάζουμε αυ- τή την πανεύκολη και απείρως νοστιμότερη συνταγή με τα παρεξηγημένα ρεβίθια, που μετατρέπονται σε ένα άκρως ενδιαφέρον και πολύ υγιεινό σνακ. Μουλιάζουμε αποβραδίς 500 γρ. ρεβίθια σε βραστό νερό, μαζί με 1 κ.σ. αλάτι. Την επομένη, τα ξεπλένουμε, τα στεγνώ- νουμε και τα χωρίζουμε σε 4 μερίδες των 125 γρ. η καθεμία. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και καβουρδίζουμε τη μία μερίδα, μέχρι να πάρει χρυσαφένιο χρώμα. Στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας, αφήνουμε στην άκρη και συνεχίζουμε με τον ίδιο τρόπο με τις υπόλοιπες 3 δόσεις,