Menu
Generic filters
Exact matches only

Sorbet καρπούζι, χωρίς ζάχαρη

Preparation Περισσότερο από 60’
Servings 4 μερίδες
Difficulty Εύκολη

Υλικά

  • 1 φλ. καρπούζι, κομμένο σε κυβάκια, καθαρισμένο από τα κουκούτσια
  • 1 φλ. φράουλες, κομμένες σε φέτες
  • 1/2 κ.γ. χυμό λάιμ
  • 50g μέλι ή σιρόπι αγαύης

Εκτέλεση

  • Σε ένα μπλέντερ βάζουμε όλα τα υλικά και πολτοποιούμε αρκετά καλά μέχρι να προκύψει ένα ομοιογενές μείγμα και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 1 ώρα. Έπειτα, με ένα κουτάλι ανακατεύουμε πολύ καλά ή ξαναμπλεντάρουμε το κατεψυγμένο μείγμα μας. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία ακόμα μία φορά και τέλος αφήνουμε στην κατάψυξη για 3-4 ώρες. Κατόπιν, είναι έτοιμο για σερβίρισμα.
  • Μπορούμε να σερβίρουμε με σταγόνες μαύρης σοκολάτας, που θα δίνουν την εικόνα των κουκουτσιών του καρπουζιού!
Bookmarks