Smoothie μπολ με αβοκάντο και κάσιους
Υλικά
- 1/2 ώριμο αβοκάντο λιωμένο
- 1/2 φλ. γιαούρτι
- 1/2 φλ. γάλα αμυγδάλου
- 1 κ. σ. εκχύλισμα βανίλιας
- 1/2 μικρή μπανάνα (κατεψυγμένη – για 2-3 ώρες στην κατάψυξη), χοντροκομμένη
- 1 κ. σ. νιφάδες καρύδας
- 2 κ. σ. σπόροι ροδιού
- 2 κ. σ. κάσιους ελαφρώς καβουρδισμένα
Εκτέλεση
Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε το αβοκάντο με το γιαούρτι, το γάλα, το εκχύλισμα βανίλιας και την μπανάνα μέχρι να έχουμε ένα κρεμώδες αποτέλεσμα.
Χωρίζουμε το μείγμα σε δύο μπολ και γαρνίρουμε με τα κάσιους, τις νιφάδες καρύδας και τους σπόρους ροδιού.