Υλικά

500g ρεβίθια ΑΒ think bio
2 κ.γ. κάρυ
2 πράσα ΑΒ THINK BIO
3 φρέσκα κρεμμυδάκια
400 ml γάλα καρύδας σε κονσέρβα
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 λάιμ
2 φλ. ρύζι basmati

Εκτέλεση

  • Βράζουμε καλά τα ρεβίθια σε αρκετό νερό και τα σουρώνουμε.
  • Σε μία κατσαρόλα ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία σοτάρουμε τα κρεμμύδια και τα πράσα κομμένα σε μετρίου μεγέθους ροδέλες.
  • Ρίχνουμε τα ρεβίθια στην κατσαρόλα με τα σοταρισμένα λαχανικά μας και τα πασπαλίζουμε με το κάρυ.
  • Στη συνέχεια ρίχνουμε το γάλα καρύδας, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 10 -15 λεπτά.
  • Βγάζουμε το κάρυ από τη φωτιά και προσθέτουμε το λάιμ.
  • Βράζουμε ρύζι basmati για να συνοδεύσουμε το κάρυ.

σχετικεσ συνταγεσ